Voor veel mensen is een auto een verlengde van henzelf. Vooral als u dagelijks enkele uren in de auto rijdt is een schone en goed onderhouden wagen natuurlijk erg fijn. Het is belangrijk om altijd reinigingsmiddelen te gebruiken die geschikt zijn voor uw voertuig. Bij Carglass werken wij graag met de Mirror Bright-lijn van Meguiar’s voor onder andere de velgenreiniger en autoshampoo. Deze productlijn valt bij ons erg goed in de smaak doordat ze bij Meguiar’s goed in de smiezen hebben dat niet iedere auto hetzelfde is. Bovendien zien hun producten er ook nog eens erg goed uit.

car wash

Een velgenreiniger die voor alle velgen geschikt is

Om uw velgen schoon te houden is het van belang om een goede velgenreiniger te gebruiken. Gewone schoonmaakmiddelen zorgen veelal niet voor het gewenste resultaat. De remstof, het verbrande slijpsel dat vrijkomt tijdens het remmen, vormt hierbij de grootste bedreiging voor uw velgen. De remschijf en remblokken worden zo heet dat er kleine hete deeltjes vanaf vliegen en op de velg belanden. Deze hete deeltjes (remstof) branden zich vrijwel direct vast aan de velg, waardoor u het alleen nog met velgenreiniger kunt verwijderen. De Mirror Bright-velgenreiniger van Meguiar’s is hét ideale product om uw velgen grondig maar zacht te reinigen.

De voordelen van de velgenreiniger van Meguiar’s

De Mirror Bright-velgenreiniger is geschikt voor ieder type velg. Dat komt onder andere omdat het product pH-neutraal is en dus ook veilig is voor ongelakt aluminium. Het verwijdert remstof en hardnekkige vuiltjes zonder enige moeite. Na het aanbrengen van de velgenreiniger zullen het remstof en de ijzerdeeltjes oplossen en paars kleuren. Dit is het teken dat de reiniger werkt. Bovendien kunt u dit product ook op uw banden gebruiken om de bruine aanslag te verwijderen en de band weer mooi zwart te maken. De velgenreiniger van Meguiar’s is van alle markten thuis! 

autopoetsmiddelen-carglass-mirror-bright

Laat uw lak weer glanzen met hoogwaardige autoshampoo

Net als bij ‘normale’ haarshampoo zijn ook autoshampoos erg verschillend. Er zit nogal wat verschil in kwaliteit en effectiviteit tussen de verschillende shampoos. Bij Carglass maken we daarom graag gebruik van de Mirror Bright-autoshampoo. En dat doen wij niet voor niets: deze autoshampoo is namelijk geschikt voor alle autolakken. Het product bevat de speciale Carnauba-melkformule die de lak grondig reinigt zonder de bestaande waxbescherming aan te tasten. Het schuimt daarnaast rijkelijk, zodat het vuil goed los kan weken.

Combineer het met andere Mirror Bright-autopoetsproducten

De productlijn van Meguiar’s bestaat uit vijf verschillende poetsproducten. Naast de velgenreiniger en autoshampoo is er ook de autowax, detailingspray en interieurreiniger. U kunt er ook voor kiezen om de gehele set aan te schaffen. De productlijn heeft namelijk een zeer leuk retro-achtig ontwerp die op geen enkele plaats misstaat. Als u de hele set koopt krijgt u er bovendien een prachtige Mirror Bright-opbergtas gratis bij.