Ik was op zoek naar een manier om mijn auto als het ware een facelift te geven. Hoe mooi de auto ook is bij aanschaf. Na een tijdje ben je er enigszins op uitgekeken. Niet veel anders dan hoe de sleur er in kan gaan zitten bij een relatie. Enfin, gelukkig zijn er op auto styling gebied vele, zo niet honderden manieren om het uiterlijk van het voertuig aan te passen naar smaak.

Een paar jaar geleden heb ik al eens nieuwe veren laten aanbrengen op de auto om een verlaging te realiseren. Ditmaal zat ik te denken aan side skirts en nieuwe nieren. Side skirts zijn een soort strips die je aan de zijkant van de auto onder de deuren aanbrengt (bron). Dit zorgt voor een vlot uiterlijk. Nieren zitten aan de voorkant van de auto, het wordt ook wel de grill genoemd en bepaald voor een groot deel het uiterlijk van de auto van vooraf bezien (meer informatie).

auto
Enfin ik ging dus op zoek op het internet naar een webwinkel waar ik deze kon kopen. Ik heb de beste ervaringen met online kopen, dan heb je vaak een veel scherpere prijs. Bleek dat de winkel waar ik vorige keer mijn veren kocht ook carstyling producten aanbiedt onder een andere naam. Enfin, daar wederom besteld.

De installatie van de auto onderdelen heb ik van de week zelf gedaan in mijn eigen garage. Ik moet zeggen dat ik enorm tevreden ben met het eindresultaat het lijkt wel een nieuwe auto. Ik ben weer verliefd als het ware. Ook vrienden en collega’s merken het op. Enfin, nogmaals gaat de sleur erin zitten in de relatie tussen jou en je auto, dan zou ik van harte aanbevelen om eens wat carstyling modificaties aan te brengen. Indien je weet wat je doet, gaat je auto er een stuk vlotter uitzien.