Het is zover, jij en je grote liefde besluiten elkaar het ‘jawoord’ te geven. Bij een trouwerij komen een aantal dingen kijken, waaronder het trouwvervoer. De een gaat voor een klassieker en de ander kiest liever voor een moderne sportauto. Het aanbod is enorm en er zit veel diversiteit in de soorten trouwauto’s. Misschien zelfs zoveel, dat het de keuze moeilijker maakt voor jullie. Wij gaan jou daar een handje bij helpen, door een aantal goede opties voor je neer te zetten. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Oldtimer

De oldtimer trouwauto, een echte klassieker. Ze geven jouw bruiloft net dat extra vleugje romantiek. Het sluit perfect aan bij verschillende soorten thema’s op een bruiloft. En zeg nou eerlijk, het is toch een prachtig entree. Of je nou gaat voor een Ford Mustang of een kleine Fiat 500, het ziet er hoe mooi uit!

Volkswagenbusje

Het klassieke Volkswagen busje is en blijft een mooie trouwauto! Wederom sluit ook deze auto aan bij meerdere soorten bruiloften. En de kleuren die de busjes hebben, staan prachtig op de trouwfoto’s. Het geeft net die extra ‘touch’. En nog een voordeel van de volkswagenbus, is dat er meerdere mensen in passen buiten het bruidspaar om. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld nog een extra gast blij maken, met een onvergetelijk ritje. 

Sportauto

Dit zou voor vele mannen wel een droom zijn die uitkomt. In een dikke sportwagen rijden! En wanneer is hier nou een beter moment voor dan op de bruiloft. Zo kan je gaan voor een knalrode Ferarri een mooi Jaguar of een superluxe BMW. Wij kunnen jou één ding beloven, het wordt een knallend entree en je gasten zullen versteld staan. Het geluid van de auto zou alleen al indruk maken.

Limousine

Er zijn veel mensen die wel eens in een Limousine zouden willen zitten. En net zoals hierboven beschreven, is dit zeker het juiste moment daarvoor. Huur een chauffeur in en ga lekker achterover op de bank liggen. Heerlijk, want die ontspanning kunnen jullie nu zeker wel gebruiken. Verder kan je ook in dit trouwvervoer ervoor kiezen om een extra gast mee te nemen! Handig hé?